Zorg op maat

Op de consultatie in de Paleisstraat kan je terecht voor de infosessies of een inschrijving voor een thuiszorg, maar natuurlijk ook als je het noorden een beetje kwijt bent.
Dit zeggen we niet zomaar. We menen het echt. Soms  verwacht je omgeving dat je op wolkjes loopt omdat je  net bevallen bent, maar slaaptekort, een baby die veel huilt en hormonale schommelingen kunnen er soms voor zorgen dat het moeilijk is om te genieten tijdens deze periode.

 

‘Wij staan klaar voor jullie. Onze kennis op gebied van baby’s is uitgebreid en door onze jarenlange ervaring en ons luisterend oor kunnen we samen met jullie op zoek gaan naar oplossingen die werken … voor jullie.’

 

U kan steeds bij ons terecht. De thee of koffie staat klaar, maar maak eerst even een afspraak zodat we ons ten volle kunnen concentreren op jullie verhaal. Probeer in de mate van het mogelijke al op voorhand wat lijnen uit te denken, wat je wil vragen of stuur op voorhand een mail met uw verhaal zodat we ons kunnen voorbereiden om alles een beetje te bundelen en te bespreken.

Sommige dingen zullen een onder een RIZIV-nummer vallen, wat betekent dat uw ziekenfonds dat dan terugbetaald, maar voor andere zaken bestaat het simpelweg niet. Dan hanteren we een uurtarief. Wij lichten u daarover natuurlijk in.