Reanimatie en EHBO

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je voelt je wel zekerder als je weet wat je moet doen wanneer je kind iets overkomt. Op de juiste manier reageren kan een groot verschil maken. Hoe pak je dit aan met huishoudmiddelen of op verplaatsing? Een praktische gids voor ouders van jonge kinderen.

Wij organiseren groepssessies in samenwerking met child-care academy waar je je voor kan inschrijven.

Deze sessies zijn gericht op baby en kind (0-12j) van ongeveer 3 uur waarbij o.a. volgende thema’s aan bod komen: omgaan met een angstig kind en geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.
De deelnemers ontvangen  een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin. De kostprijs bedraagt slechts 35 euro per persoon. Wij voorzien een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig een organiseren.

Een overzicht van alle data vind je op onze facebook-pagina

Even praktisch: Uw inschrijving is definitief wanneer we je inschrijving per mail hebben ontvangen op marieke@noordbaby.be en we het juiste bedrag ontvangen hebben op rekeningnummer BE 22 3631 6318 3847. Graag vermelding van de juiste datum en naam van de deelnemende persoon.

 

 

Klik hieronder voor het evenement van 20 november:VOLZET

EHBO-en-reanimatie-november

Klik hieronder voor het evenement van 15 december:VOLZET

EHBO-en-reanimatie-december

je kan ook reeds inschrijven voor 2018, Facebook evenementen zijn nog niet aangemaakt…..

12 januari 2018

9 februari 2018

9 maart 2018

20 april 2018

18 mei 2018

15 juni 2018

Kaarten koop je in onze webshop bij events. Op die manier ligt je plekje ineens vast .