Reanimatie en EHBO

u en Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je voelt je wel zekerder als je weet wat je moet doen wanneer je kind iets overkomt. Op de juiste manier reageren kan een groot verschil maken. Hoe pak je dit aan met huishoudmiddelen of op verplaatsing? Een praktische gids voor ouders van jonge kinderen.

Wij organiseren groepssessies in samenwerking met child-care academy waar je je voor kan inschrijven.

Deze sessies zijn gericht op baby en kind (0-12j) van ongeveer 3 uur waarbij o.a. volgende thema’s aan bod komen: omgaan met een angstig kind en geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.
De deelnemers ontvangen  een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin. De kostprijs bedraagt slechts 35 euro per persoon. Wij voorzien een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig een organiseren.

 

 

http://noordbaby.be/product/ehbo-en-reanimatie/

 

 

Het is steeds op een vrijdagavond, begint om 19u  en gaat door op de Paleisstraat 24 Kom best op tijd , parkeerplaats is soms moeilijk te vinden.

 

 

Kaarten koop je in onze webshop bij events. Op die manier ligt je plekje ineens vast .