Reanimatie en EHBO

 

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je voelt je wel zekerder als je weet wat je moet doen wanneer je kind iets overkomt. Op de juiste manier reageren kan een groot verschil maken. Hoe pak je dit aan met huishoudmiddelen of op verplaatsing? Een praktische gids voor ouders van jonge kinderen.

Wij organiseren elke maand een groepssessie waar je je voor kan inschrijven.

Deze sessies zijn zinvol voor mensen die instaan voor de zorg voor een kind. Veel onderwerpen komen aan bod. verslikken, verstikken, brandwonden, koorststuipen, vergif,.. Ook oefenen  we op poppen om de handeling in de vingers te krijgen. van het Heimlich-manoever tot hartmassage bij een baby. We proberen alle gevraagde onderwerpen te bespreken.

De deelnemers ontvangen  een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin en de syllabus wordt digitaal doorgestuurd.  De kostprijs bedraagt slechts 35 euro per persoon. Wij voorzien een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig een organiseren. Via volgende link bestel je tickets. 

http://noordbaby.be/product/ehbo-en-reanimatie/

 Het is steeds op een vrijdagavond, begint om 19u  en gaat door op de Paleisstraat 24 Kom best op tijd , parkeerplaats is soms moeilijk te vinden.

Kaarten koop je in onze webshop bij events. Op die manier ligt je plekje ineens vast .