geboortelijstje

Aanvraag tot opstart geboortelijst.

Vooreerst al een super dikke proficiat en hartelijk dank om een lijst(je) bij ons te leggen. We willen gaan voor transparante, gemakkelijk toegankelijke lijstjes zonder al te veel verplichtingen.

Wat je op je lijst zet, of je deze combineert met een andere lijst of een spaarrekening, dat is helemaal jullie keuze. Wij geven enkel advies als jullie daar om vragen. Je hebt niet veel nodig voor een baby, want met liefde, een warm nest, eten en een slaapplekje, kom je al heel ver. Wat niet wegneemt dat je zelf ook dingen kan kiezen die jullie mooi of leuk vinden.

Je kan al een lijst leggen vanaf 15 stuks zonder dat er een minimum-bedrag aan gekoppeld wordt.

Je beheert zelf je lijst, als je dat wil.

Je wordt op de hoogte gehouden over bestellingen en wanneer je een item toevoegt op je lijst, nemen wij het uit de winkel en leggen het in je mandje.

Doorlopende collecties zijn sowieso zonder aankoopverplichting, met seizoensgebonden items zoals shortjes, swimwear, muts, dikke truien ligt het wat anders omdat daar ook solden op komen. (Dit is slechts een heel klein deel van onze winkel. Wil je graag dat ik iets speciaal voor jullie bestel, kan dat natuurlijk, maar het is ook wel logisch dat daar wel een aankoopverplichting op geldt.

Ik heb van jullie wat gegevens nodig om een lijst te kunnen aanmaken. Wanneer jullie deze ingevuld hebben en zich akkoord verklaard hebben met dit alles kan ik een lijst aanmaken.

Ofwel kom je naar de winkel en geef je watje graag op de lijst wil aan mij, en maak ik daar je lijst mee op. Of je kan ook van thuis uit je lijst aanvullen. Hou zeker ook de Instagram in het oog om op de hoogte te blijven van onze nieuwe items.

 

Naam van de ouders:

 

Naam van eventuele broers en/of zussen:

 

Adres:

 

Mailadres:

 

Naam van de lijst:

 

Inlog die je wil gebruiken op de lijst= de code die op het geboortekaartje wordt gezet: (is dezelfde die je gebruikt om aan te melden op de site):

 

Uitgerekende geboortedatum:

 

Speciale wensen:

 

Handtekening voor akkoord:

 

Graag dit formulier handtekenen en mailen naar marieke@noordbaby.be