Reanimatie en EHBO

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je voelt je wel zekerder als je weet wat je moet doen wanneer je kind iets overkomt. Op de juiste manier reageren kan een groot verschil maken. Hoe pak je dit aan met huishoudmiddelen of op verplaatsing? Een praktische gids voor ouders van jonge kinderen.

Wij organiseren groepssessies in samenwerking met child-care academy waar je je voor kan inschrijven.

Deze sessies zijn gericht op baby en kind (0-12j) van ongeveer 3 uur waarbij o.a. volgende thema’s aan bod komen: omgaan met een angstig kind en geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.
De deelnemers ontvangen  een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin. De kostprijs bedraagt slechts 35 euro per persoon. Wij voorzien een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig een organiseren.

Een overzicht van alle data vind je op onze facebook-pagina

Even praktisch: Uw inschrijving is definitief wanneer we je inschrijving per mail hebben ontvangen op marieke@noordbaby.be en we het juiste bedrag ontvangen hebben op rekeningnummer BE 22 3631 6318 3847. Graag vermelding van de juiste datum en naam van de deelnemende persoonKlik hieronder voor het evenement van 13 oktober:

EHBO-en-reanimatie-oktober : volzet

 

EHBO-en-reanimatie-november : volzet

Klik hieronder voor het evenement van 15 december:

EHBO-en-reanimatie-december